Beton Bewust

Rokramix voert het keurmerk Beton Bewust en garandeert daarmee de duurzame productie van betonmortel. Betonmortel fabrikanten mogen het keurmerk voeren, als zij voldoen aan strenge eisen ten aanzien van betrouwbaarheid, deskundigheid, duurzaamheid en arbeidsveiligheid.

Lees meer

Nieuwe fietspaden in Dinkelland

Nieuwe fietspaden in Dinkelland
Aanleg nieuwe fietspaden in Dinkelland: oktober 2013, uitvoering: Reef Infra, opdrachtgever: gemeente Dinkelland.

Lees meer

Verharding rijbaan Binnenhaven in Enschede

Voor de verharding van de rijbaan in de Binnenhaven in Enschede heeft de Gemeente Enschede voor een duurzame oplossing gekozen. Tevens word een x percentage van het gebroken betonpuin, dat vrij is gekomen uit de onderbaan, weer hergebruikt in de betonmortel voor de nieuwe weg.

De gehele weg inclusief de inritten en draaipunten worden in beton uit gevoerd. De rijbaan wordt deze week (week 42) gemaakt. Totale werk is +/- 1700 mᶟ

Lees meer

De F35 fietssnelweg

De F35 is een fietssnelweg in aanleg tussen Nijverdal en Enschede, met zijtakken naar Vriezenveen en Oldenzaal. De route maakt deel uit van het Hoogwaardig fietsnetwerk Twente.

Lees meer

Barriers en fietspaden duurzaam en onderhoudsarm

Betonnen vangrailconstructies, ook wel barriers genoemd, en betonnen 'fietssnelwegen' worden meer en meer toegepast. Maar hoe verloopt het productieproces en welke voordelen bieden ze ten opzichte van stalen vangrails of geasfalteerde paden? Cobouw belicht 2 voorbeeldprojecten, waarbij Rokramix de beton levert. Lees het artikel hier.

Lees meer

pagina's: 1 2 3 4 5 6