Gemeentehuis Almelo

Rokramix levert beton voor het nieuwe stadhuis van Almelo dat momenteel wordt gebouwd op de hoek van de Egbert Gorterstraat en de Haven Noordzijde, langs de nieuw te realiseren Waterboulevard.

Lees meer

Beton Bewust

Rokramix voert het keurmerk Beton Bewust en garandeert daarmee de duurzame productie van betonmortel. Betonmortel fabrikanten mogen het keurmerk voeren, als zij voldoen aan strenge eisen ten aanzien van betrouwbaarheid, deskundigheid, duurzaamheid en arbeidsveiligheid.

Lees meer

Nieuwe fietspaden in Dinkelland

Nieuwe fietspaden in Dinkelland
Aanleg nieuwe fietspaden in Dinkelland: oktober 2013, uitvoering: Reef Infra, opdrachtgever: gemeente Dinkelland.

Lees meer

Verharding rijbaan Binnenhaven in Enschede

Voor de verharding van de rijbaan in de Binnenhaven in Enschede heeft de Gemeente Enschede voor een duurzame oplossing gekozen. Tevens word een x percentage van het gebroken betonpuin, dat vrij is gekomen uit de onderbaan, weer hergebruikt in de betonmortel voor de nieuwe weg.

De gehele weg inclusief de inritten en draaipunten worden in beton uit gevoerd. De rijbaan wordt deze week (week 42) gemaakt. Totale werk is +/- 1700 mᶟ

Lees meer

De F35 fietssnelweg

De F35 is een fietssnelweg in aanleg tussen Nijverdal en Enschede, met zijtakken naar Vriezenveen en Oldenzaal. De route maakt deel uit van het Hoogwaardig fietsnetwerk Twente.

Lees meer

pagina's: 1 2 3 4 5 6