Niverplast Nijverdal

Nieuwenhuis Bouwbedrijf realiseert momenteel voor Niverplast uit Rijssen een compleet nieuwbouwplan in Nijverdal. Nieuwenhuis verzorgt het gehele bouwtraject van ontwerp tot en met de bouw en maakt daarbij gebruik van zoveel mogelijk duurzame en natuurlijke materialen. Rokramix levert CO2 neutrale beton. bekijk een fraai filmpje hier: Niverplast uit Rijssen 

Lees meer

Koningsplein Enschede

Reef infra is begonnen met het realiseren van de busbaan op het Koningsplein in Enschede. Rokramix betoncentrales levert hier een hoogwaardige wegenbouw beton in meerdere fases. In het totale project zal ongeveer 900 m3 betonmortel worden verwerkt.

Lees meer

Nieuwbouw Saxion

Saxion is in Enschede gestart met de ontwikkeling van nieuwbouw op het voormalige terrein van het natuurhistorisch museum (Hoek M.H. Tromplaan en Ripperdastraat) om de groei van Saxion op te kunnen vangen.

Lees meer

CO2-neutrale betonmortel

Bij de totstandkoming van project Tusveld in Rijssen is voor en tijdens het bouwproces uitvoerig gekeken naar hoe de impact op het milieu tot een minimum kon worden beperkt. Grond/weg/waterbouw schreef er een artikel over in hun 'betonspecial'. Lees hier het artikel: 'Milieuwinst zit in de keten'. 

Lees meer

Gemeentehuis Almelo

Rokramix levert beton voor het nieuwe stadhuis van Almelo dat momenteel wordt gebouwd op de hoek van de Egbert Gorterstraat en de Haven Noordzijde, langs de nieuw te realiseren Waterboulevard.

Lees meer

pagina's: 1 2 3 46