Sensata Hengelo

In opdracht van Sensata Hengelo ontwikkelt Schröder Vastgoed op Businesspark Westermaat in Hengelo, een nieuw kantoor met de ambitie BREEAM Outstanding. In de uitwerking van het ontwerp worden belangrijke ketenpartners betrokken. De uitdaging begint bij beton. Bouwen voor hergebruik en Beton Bewust zijn uitgangspunten bij de aftrap. In de gebruiksfase zullen de gebouwprestatie worden gevolgd en gemeten, uiteraard met sensoren van Sensata. 

Rokramix is inmiddels begonnen (week 45, 2015) met het storten van de fundatie beton. Bekijk hier de korte film van de nieuwbouw lokatie (Westermaat, Hengelo) en storten van de beton.

Inmiddels is ook begonnen met storten van de fundatievloer (week 52, 2015).

Lees meer

Niverplast Nijverdal

Nieuwenhuis Bouwbedrijf realiseert momenteel voor Niverplast uit Rijssen een compleet nieuwbouwplan in Nijverdal. Nieuwenhuis verzorgt het gehele bouwtraject van ontwerp tot en met de bouw en maakt daarbij gebruik van zoveel mogelijk duurzame en natuurlijke materialen. Rokramix levert CO2 neutrale beton. bekijk een fraai filmpje hier: Niverplast uit Rijssen 

Lees meer

Koningsplein Enschede

Reef infra is begonnen met het realiseren van de busbaan op het Koningsplein in Enschede. Rokramix betoncentrales levert hier een hoogwaardige wegenbouw beton in meerdere fases. In het totale project zal ongeveer 900 m3 betonmortel worden verwerkt.

Lees meer

Nieuwbouw Saxion

Saxion is in Enschede gestart met de ontwikkeling van nieuwbouw op het voormalige terrein van het natuurhistorisch museum (Hoek M.H. Tromplaan en Ripperdastraat) om de groei van Saxion op te kunnen vangen.

Lees meer

CO2-neutrale betonmortel

Bij de totstandkoming van project Tusveld in Rijssen is voor en tijdens het bouwproces uitvoerig gekeken naar hoe de impact op het milieu tot een minimum kon worden beperkt. Grond/weg/waterbouw schreef er een artikel over in hun 'betonspecial'. Lees hier het artikel: 'Milieuwinst zit in de keten'. 

Lees meer

pagina's: 1 2 3 46