Alle projecten van Rokramix Betoncentrales

Begaan met het milieu - de Ondernemer

Leveranciers van betonmortel zetten steeds nadrukkelijker in op duurzaamheid. Zoals Rokramix in Enschede, dat is uitgerust met het keurmerk Beton Bewust, hét wettige en overtuigende bewijs van Maatschappelijk verantwoord ondernemen. “Door samenwerking met de aannemer kunnen we de CO2-uitstoot enorm beperken.”

Lees meer

Beton Bewust

Rokramix voert het keurmerk Beton Bewust en garandeert daarmee de duurzame productie van betonmortel. Betonmortel fabrikanten mogen het keurmerk voeren, als zij voldoen aan strenge eisen ten aanzien van betrouwbaarheid, deskundigheid, duurzaamheid en arbeidsveiligheid.

Lees meer

De F35 fietssnelweg

De F35 is een fietssnelweg in aanleg tussen Nijverdal en Enschede, met zijtakken naar Vriezenveen en Oldenzaal. De route maakt deel uit van het Hoogwaardig fietsnetwerk Twente.

Lees meer

Barriers en fietspaden duurzaam en onderhoudsarm

Betonnen vangrailconstructies, ook wel barriers genoemd, en betonnen 'fietssnelwegen' worden meer en meer toegepast. Maar hoe verloopt het productieproces en welke voordelen bieden ze ten opzichte van stalen vangrails of geasfalteerde paden? Cobouw belicht 2 voorbeeldprojecten, waarbij Rokramix de beton levert. Lees het artikel hier.

Lees meer

Rokramix bedankt Beatrix

Een ludieke actie waarbij Rokramix Betoncentrales onze koningin bedankt. Op één van onze Betonmixers is de tekst groot weergegeven. De mixer zal tot eind april 2013 regelmatig te zien zijn in Overijssel en Gelderland.

Lees meer